Installation

Hvis ikke Airtame-programmet er installeret på din computer, skal det hentes fra www.airtame.com/download. Følg instruktionerne på siden.

Før du streamer til Airtame

Vores Airtames er altid tændt og online. Det eneste, du skal gøre, er at tænde projektoren og skifte til den rigtige indgang (Source). Airtame er altid placeret på HDMI-indgangen på projektoren. Hvis der er to HDMI-indgange, vil Airtame være på HMDI 1.

Skift på fjernbetjeningen på enten HDMI- eller Source-knappen. Herefter skal du gerne se et skærmbillede, der minder om nedenstående. Du er nu klar til at streame til Airtame.

Forbind til Airtame

Start Airtame-programmet på din computer og find den Airtame, du vil streame til. Vores Airtames er alle opkaldt efter lokalenummeret. Hvis du ikke kan finde den Airtame, der er i lokalet, kan du søge efter den ved at skrive lokalenummer eller IP-adressen. Begge dele fremgår af billedet på projektoren.

Når du tilslutter dig en Airtame, vil du blive bedt om at indtaste en 4-cifret kode, som fremgår af billedet på projektoren.

Man kan vælge at streame hele skærmen fra ens PC (Share screen) eller man kan vælge kun at streame et enkelt vindue /program (Share window). Hvis man kun vil streame et enkelt vindue, skal man vælge dette, når man har klikket på Share window.

Det er muligt at gøre Airtames til favoritter ved at klikke på stjernen ud for den pågældende Airtame. Favoritter vil altid være øverst på listen. Dette kan være nyttigt at gøre for de lokaler, man har undervisning i.

Streaming med lyd

Som standard er streaming til Airtames uden lyd. Det kan dog let slås til ved at klikke på højtaler-ikonet i Airtame. Streaming med lyd vil automatisk medføre et sekunds delay/buffer. Sørg for at forstærkeren er tændt og at dens Source/Input står på CD. Alle vores Airtames bruger indgangen CD.