Skive-Viborg HF&VUC anvender PaperCut til udskrift fra kursisters computere. Det betyder, at du ikke skal installere noget. Du udskriver ved at logge på http://webprint.vucsv.dk og uploade dit dokument dertil.

Du skal logge ind med din interne konto.

Fremgangsmåden er ganske intuitiv, men her følger en detaljeret vejledning:

Forsiden af PaperCut ser ud som nedenstående. For at udskrive vælger du Web Print i menuen til venstre.

Herfra vælger du Send et Job - se nedenfor:

Du får nu en oversigt over de printere, du har adgang til. Vælg den printer, som du ønsker at udskrive på og klik dernæst på 2. Vælg printer og konto.

Du får så mulighed for at vælge, hvor mange kopier du ønsker (standard er 1 kopi).

Du er nu klar til at uploade det dokument, du ønsker at printe. Klik på 3. Upload Dokument.

Du kan nu vælge enten at trække dit dokument over på websiden eller uploade fra din computer.

På siden fremgår der en liste over alle understøttede filtyper.

Slut af med at klikke på Upload & Afslut. Dit dokument bliver nu printet og du kan se status, når den er færdig: