Skive-Viborg HF&VUC tilbyder til alle kursister, at de på egen computer/bærbar kan installere den nyeste udgave af Office 365 på op til 5 enheder efter eget valg. Licensen er aktiv så længe du selv er aktiv på skolen.

Office 365 installeres fra din Office 365-konto, som du finder på http://portal.office.com. Her skal du logge på med din skolekonto. Din skolekonto består af dit Unilogin-brugernavn efterfulgt af @svhfvuc.dk, altså fx mart634h@svhfvuc.dk og en dertilhørende kode.

Når du er logget på Office 365, finder du en Installer Office-knap øverst til højre:

Herefter vælges Office 365-apps og der downloades efterfølgende en installationsfil, som blot skal køres på computeren.