Du kan nulstille din kode ved at indtaste dit brugernavn i Unilogin-boksen og klikke Næste, hvorefter du ser nedenstående billede:

Her er det muligt at klikke på Få en ny adgangskode. Når du gør det, får du mulighed for at skifte din nuværende kode eller bruge NemID til at få en ny kode:

Herefter følger du instruktionerne på skærmen.

Vi anbefaler at man bruger samme kode til sit Unilogin og sin skolekonto. Når du har skiftet kodeord til dit Unilogin, kan du følge denne vejledning til at skifte kode for din skolekonto.