Hvis du har glemt dit Unilogin brugernavn eller ikke kender det, har du nogle forskellige muligheder for at nulstille det.

Når du prøver at logge på en tjeneste, der bruger Unilogin, vil du se følgende loginformular:

Under loginboksen har du mulighed for at få oplyst dit Unilogin ved at logge på med NemID. Det gør du ved at klikke på Jeg kender ikke mit brugernavn.

Du har også mulighed for blot at logge på med NemID, hvis du i stedet foretrækker dette.

Vi anbefaler at man bruger samme kode til sit Unilogin og sin skolekonto. Når du har skiftet kodeord til dit Unilogin, kan du følge denne vejledning til at skifte kode for din skolekonto.