Hvis du har glemt koden til din skolekonto, kan du nulstille den ved at sende en sms med teksten kodeord til 21653519. Herefter vil du modtage en sms med dit brugernavn og koden til din interne konto/skolekonto.

Disse to konti har den samme kode.

Hvis du får at vide at din nummer ikke er registreret i vores system, skal du enten komme forbi kontoret i Skive eller Viborg og få indtastet dit mobilnummer i vores administrative system eller også skal du ringe til os på 86611700.

Hvis du efterfølgende vil skifte koden til noget andet, kan du læse mere om, hvordan du gør her.